Ny blogg! :)

I dag bestemte jeg meg for å begynne å blogge. Jeg får håpe jeg klarer å skrive ned noen tanker og slikt i løpet av tiden. Jeg er nok ikke så flink, men øvelse gjør jo mester.  ;)

 

I dag er det lørdags kveld og Lennart sitter og ser på discovery channel. Jeg er ikke så interessert i motor og slikt så det får bli med surfing på ulike sider for min del. Det er litt rart å sitte hjemme en lørdagskveld for det er så lenge siden jeg har gjort det. Bruker som regel å være ute på Studenthuset Driv, der jeg jobber som frivillig. Men jeg må si det er utrolig deilig og bare sløve og vite at i morgen er jeg ihvertfall i fin form. Hehe

 

Er nettopp ferdig i observasjonspraksis på helsestasjon. Vet ikke helt om jeg har lært så utrolig mye siden det bare var observasjoner vi skulle gjøre, men litt kanskje. Etter påsken blir det vel litt mer å lære når jeg skal på sykehjem og være i praksis i 8 uker. Gleder meg samtidig som jeg gruer meg. Blir en utfordring.

 

Men først og fremst vender tankene mine hjemover mot Tjøtta. Gleder meg som en unge til å komme hjem til påsken. Den 13 mars reiser jeg og blir borte til den 24. jippiiiiiiiiiiiiiiiii

 

Nå tror jeg det blir natta for meg. Gjesp ZZZZZZZZZzzzzzzzzzzz

 

Lise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits