01.mar.2008

Heia

Deilig med helg. Jeg har laget pølsegrateng i dag. Nam <3

I dag er det lørdag. Var ute i går på Studenthuset Driv på tidsmaskin. Et konsept der det blir spilt musikk fra forskjellige årstall hver time. Mye god gammel musikk. Noen av oss kledde seg ut også. Jeg var kledd ut som hippie ;) Kjempe gøy.

 

I dag skal jeg bare slappe av med en bok og TV-seing. Har begynt på serien Jordens barn og første bok hulebjørnens klan. Den er bare helt fantastisk. Anbefales på det sterkeste. Det er en steinalderroman av Jean M Auel. Handler om jenta Cro Magnon-jenta, Ayla som mister alle sine kjære i et jordskjelv. En gruppe neandertalere finner jenta og tar henne med i klanen sin. Dette blir veldig konfliktfylt. Den er bare så god! Les den! :D

 

Hvorfor er de sjokolade-eggene fra freia så nydelig??? De med lilla eggkartong som man får med skje. Jeg har lyst på!!!

 

I morgen skal jeg på kafe med gammeltanta mi. Hun er i Tromsø fordi en venninne av henne er ferdig med sin mastergrad. Det blir koselig :)

 

Nei, nå skal jeg lese i boka mi. Burde kanskje heller lese skolebøker, men men :)

 

Hadeee

Tadaaaa

 

Lise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits