Tirsdag!

I dag har jeg vært på skolen og prosjektet vårt er endelig ferdig. Da gjenstår det fremføringen og seminaret på torsdag. Det er ikke noe jeg gleder meg til akkurat. Det blir en ganske rolig uke. Kanskje jeg skal lese litt anatomi? :P  Eller kanskje ikke :P hihi?

Må i hvertfall ta boka med meg hjem i påsken og lese masse. Kanskje jeg får noen nattvakter på eldresentret og kan lese da, men kjenner jeg meg selv rett blir det vel film på datan i stedet. Eller så blir det hekling. Jeg SKAL lære meg å hekle i påsken. Håper mamma har tålmodighet og kan lære meg det. Hun har jo vært så flink å heklet masse i det siste.

 

Har nettopp vært på Driv og drukket kaffe med ei venninne, Stina. Det var koselig. Sitter egentlig bare og venter på frustrerte fruer. Hehe?

 

Mamma har tydeligvis begynt å lese bloggene mine så nå må jeg være litt forsiktig med hva jeg skriver og hvilke bilder jeg legger ut. Haha? nei da? Bare kommenter, Mamma. Det er kjempe koselig! :D  Gla i d <3

 

BTW, Christin! Nå har du ikke skrevet blogg siden søndag!? Skjer det ingenting eller? ;)

 

Snakkes!

 

Lise
1000245

Én kommentar

Christin

04.mar.2008 kl.22:34

Hei Lisemor ;)Har ikje vørre på datan før no så e fekk no bloggæ ein litn teng ;) Ska prøv å få nå beire i morro :)) *ikje va så stræng mæ me* hehe :)) Næida! E syyns dæ e koseli at du hoille et øye m bloggen min! Ska bi flenkar e! :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits