E e mætt!!!!

 

Heia.

I dag har vi hatt seminar. Og vi sto!!! :D Alle gruppene besto, men det er så deilig å være ferdig med gruppe oppgaven. Det er vanskelig synes jeg. Så mange meninger å ta hensyn til. Men nå er vi ferdig og et skritt nærmere praksisen. Det blir spennende!

 

Har ikke gått fra skolen i dag. Lennart kom og hentet meg på skolen fordi jeg måtte på Elkjøp med kameraet mitt. ÅÅÅÅ jeg blir så irritert og lei meg. Skjermen på kameraet mitt er knust og jeg får ikke et nytt på garantien. De mener det er selvgjort. Jeg har jo behandlet kameraet mitt så fint! Filmen på skjermen er fortsatt på også! Et dyrt kamera burde vel tåle mer enn som så!? Jeg har ikke dunket veska mi borti noe, så jeg vet ikke hvordan det har skjedd! :(

 

Overskriften. ;) hehe. Er sinnsykt mett. Har spist så mye i dag. Spiste bare et par knekkebrød frem til kl 14.30 og da!!! Da var jeg på Burger King. Nam :D Lenge siden?

Etter det fikk vi overraskelsespizza på møte på Driv. Jeg er så mett nå at jeg ruller snart. I morgen må det bli faste. Haha ;)

 

I morgen skulle jeg egentlig ha hatt konte-eksamen. Haha? men jeg sto jo på medikament!!! Muowhahah.??.

Har leid øvingsrommet på høgskolen i morgen slik at vi kan trene på forflytning og kanskje kateterisering. Det er alltid artig å være på øvingsrommet. Jippi?.

 

Snakkes?

 

Gla i mamma!!!

Lise


 

 

2 kommentarer

Christin

06.mar.2008 kl.19:33

E ha vørte irritert ha e ikje fått ijænn på garantin! :(Burger king? E dæ nå goitj.. e dæ ikje bære sånn papp? ;) hehe :D

Storebror

08.mar.2008 kl.17:10

Dææven, du som alltid forteller meg at du har ett så fryktelig sunt kosthold! Hmm .. Burgerking? Du Lise .. Du Lise .. Dette lyder kjent!Her må du ta deg selv i nakken. Hver eneste kalori teller.Hilsen din største fan, Jonas! : )

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits