I morgen drar jeg! :D

Blogginga mi begynte så bra, men nå altså :) hehe

På mandag var jeg på kino og så filmen om Bob Marley's liv. Jeg kjenner ikke til historien hans, så som utenforstående, var filmen noe av det mest kjedeligste jeg hare sett. Den ble jo aldri ferdig. Tenkte flere ganger på å forlate kinosalen fordi jeg ble så rastlaus. Det var bra skuespill og alt sånn, men gørr... Alt for langtekkelig! Huff.. Hvis den hadde blitt kuttet ned til 1,5 t, så hadde den nok blitt bra. Kanskje den hadde vært bedre hvis jeg hadde kjent historien hans.

 

I går var jeg på restaurant med klassen min på Steakers. Det var koselig. Vi hadde en liten avslutningsmiddag for ei som skal ha permisjon fordi hun venter barn snart.

 

I dag har jeg sovet helt til klokken 10.30. Herregud det var godt! :D så var jeg på kafé med ei venninne. Hun skal reise til Irland i morgen. Heldig er hun! :D Men jeg er også heldig for i morgen bærer det sørover til verdens navle og familien min.

 

I dag skal jeg bare rydde og pakke og se litt TV ;)

 

Snakkes! Heiiiiiiiiiiiii

 

Lise

Én kommentar

Veronica

20.mar.2008 kl.09:14

weeeeeeeee=) no e du heime=) Hærli???=)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits