Påsken over :(

Nå syntes jeg at jeg måtte begynne å skrive igjen. Nå er påsken over og jeg har dratt tilbake til Tromsø. Det var helt fantastisk å være hjemme. Jeg har bare slappet av. Jeg har hatt 4 vakter i påsken på gamlehjemmet. Der fikk jeg tjent noen ekstra kroner. Jeg har lest bok og lært meg å hekle. Har vært og grillet og lekt med Borgar. Har hatt en helt fantastisk påske og det var kjempe trist å reise oppover igjen, men jeg måtte jo i praksis.


Nå har jeg begynt i praksis i nabohuset. Hehe. Det tar 2,5 min fra jeg går ut av døra mi og er i 5 etg på rehabiliteringa. Kjempe greit! Det er veldig spennende, men det er utrolig mye å sette seg inn i. Har fri på tirsdag og da MÅ jeg begynne å lese anatomi. Huff. Det er vanskelig, men det må til.


I helga var min kjære i Narvik og i Sverige på scootertur. Jeg benyttet helga med å spille spill og drikke vin på driv på fredag og i går var jeg hos en venninne og spiste tapas. Vi var 5 jenter som hadde tatt med seg 3 tapas-retter hver og du skal tro det var mye mat. Så gikk vi ut på Driv. Traff kjentfolk ute og koste oss masse.


I morgen tidlig skal jeg på tidligvakt og nå må jeg rydde litt til Lennart kommer hjem.

Sees <3

Lise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits