Skal jeg begynne å blogge igjen?

Hei alle igjen!
Nå har det vært stille et år ca fra min side. Har vel glemt tildels litt av, har vært lat og opptatt! Mye har skjedd d siste året og tiden har rast av gårde. Jeg har flyttet på hybel, har vært i praksis på nevrokirurgen, har vært hjemme og hatt en fantastisk jul og er begynt i ny praksis på sykehuset på infeksjonsavdelilngen. :)

Det var en ganske kort oppsummering, men jeg får heller være flinkere til å begynne å skrive igjen. Ikke at jeg føler at jeg har tid, men det er jo litt moro også.

Akkurat i skrivende øyeblikk er jeg hjemme på Tjøtta. Det er så nydelig her. Stile og fredelig. Det er så synd jeg bare skal være 4 dager :( Det var jo egentlig en litt impulstur. Fikk sitte på med Kenneth, som hadde vært på besøk hos Ronny i Tromsø, som skulle tilbake til Mosjøen. Jeg drar med fly lørdagsmorgen tilbake til Tromsø. Jeg har arbeidshelg og nå har jeg ellerede vært borte 2 dager, så jeg må nok dra selv om jeg ikke har lyst.

Merkelig at jeg skal være så hjemkjær!? Jeg har jo faktisk bodd i Tromsø i snart 5år! Jeg burde jo ha "avklimatisert" meg fra alle her hjemme...? vel, vel.... Noen er vel bare sånn regner jeg med. hehe... Når jeg er ferdigutdannet, så må jeg vel søke meg jobb på Sandnessjøen sykehus eller rundt her i distriktet for en periode. :)

Nå kjenner jeg sol stikker inn i vinduet og blender meg! SOL!!! :D MÅ vel prøve å gå meg en tur, selv om det er ganske kaldt og jeg tok med meg utrolig lite klær siden jeg bare skulle være noen dager.

see ya!

Smask :)

cimg1288

Det er vel litt sent med julebilde, men siden jeg ikke har skrevet på et år er vel ingenting sent :)
Dette var da jeg, mamma og Borgar pynta juletreet lillejulaften...

2 kommentarer

Christin

25.feb.2009 kl.15:42

Jaa! Jeg vil du skal begynne å blogge igjen. :-) Så heldig du er som er hjemme. Jeg er kjempemisunnelig!! Skal du hjem til påsken ja? Ble det en fin tur i dag?

Veronica

26.feb.2009 kl.10:09

Så søt dåkker e :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits