SOL! :D

I dag er det utrolig nydelig vær på Tjøtta! Synes det er helt fantastisk å være hjemme. Nyter hvert minutt. Er bare dagen i dag og dagen i morgen igjen :( Men det er bare en månede igjen til jeg ska tilbake i nesten 14 dager a. :) Det blir bra :)
Gleder meg til å treffe alle som ikke er hjemme nå og selvfølgelig sjettguri mi. ;)

I dag skal jeg å stripe håret. Kanksje jeg blir blondine? ;) neeei... tror ikke det, men litt blond.. :P
Tenk at det koster over 600kr hos en lærling i Tromsø å stripe håret med sånn folie og her hos en faglært koster det mellom 400 - 500kr. Synes det er dyrt nok jeg!

I går var jeg på Elevkveld med Borgar. Heheh.... Det er ganske komisk å se på disse bittesmå voksne som doller seg opp og danser disko. Fantastisk... Jeg husker våre Elevkvelder. hehe.. Roligdans med guttene var spesielt spennende.. selv om det ikke var så mange gutter å ta av da...hehe :P

sees! <3


dsc00422

Se den sola kl 08.30!

dsc00424

Flott!

2 kommentarer

Christin

26.feb.2009 kl.15:54

Guuuud!! E e så missunnele!! E vil sånn heim ;-)Gler me så sykt tell å møt aille e åg, dæ bi hærli! Hærregud, elevkveld... haha! ja, huskæ du dæ? :-)

Cathrine :)

26.feb.2009 kl.18:09

Gjett om dæ e ei som vil heim no!! :)E gleeedæ me sånn tel vi møtes igjæn :) e dæ e som e sjettgurio di? Søta ;) e føle me beæret ;)Savnæ d, vænnen

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits