Siste dagen :(

Idag er det siste dagen hjemme. sukk... Men det går vel bra. :) Skal jo tilbake 2 april. Er jo bare en månede til :D

I går kommanderte jeg min kjære mor til å lage vafler til meg. Så da koset jeg og Borgar oss ;) og mamma da.
Jeg klipte håret mitt i går også. Synes kanskje det ble litt kort, men jeg trengte vel en forandring. Frisøren ville ikke stripe håret mitt siden jeg har så mye blanding av hårfarger i håret.

I dag er det Tidsmaskin på Driv! Hadde vrt litt gøy å vært der. I det minste truffet Stina og Marius som kommer dit. :( Det e alt for lenge siden jeg har sett dem og lengre blir det. Siden de skal flytte sørover for en stund. Jeg kommer jo hjem i morgen og de skal vel være her hele helgen, men jeg har arbeidshelg, så jeg har null tid å møte dem.. kjipt...

I går fikk jeg en litt gledelig nyhet. Ei venninne, Veronica og samboeren skal flytte til Mindland. De har kjøpt seg hus på øya. Det må jeg si er ganske beundringsverdig. Er ikke akkurat så mange unge folk der på øya. Lykke til! :D
Synes det er flott å høre at folk vil flytte til pittesmå øysamfunn. :D

Det er sol i dag også! Blir glad av sol! :D Det er slike små ting som gjør dagen min mye bedre!

klem


dsc00428

Færjeleie i dag :) sol, sol og atter sol!

2 kommentarer

Christin

27.feb.2009 kl.13:05

SV: Takk førr nån fantastiske motivasjonsord! E likæ dæ :) Ja, tænk om vi ha komme heim tell sommarn å ikje vørre jænnkjenneli ein gång! Hihi ;) Mett håp e bære å va litt meir fit! :D E du mæ på den?

Christin

27.feb.2009 kl.16:45

SV: Dæ ska du no. E bi no å lægg inn skryteinnlægg på bloggen min veit du :) E vil åg hør om di træning førr som du sei, mainj bi motivert :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits