I Tromsø

Nå er jeg i Tromsø igjen. Følte at jeg trengte en tur hjem. Er litt mer motivert nå. Tjøtta er som terapi for sjelen ;)

Har hatt arbeidshelg og har vært på arbeid i dag også. Har tidligvakt hele denne uken forruten fredag. :D Den dagen gleder jeg meg til! :D I morges sto jeg opp klokken 5 for å forberede meg til midtsamtale i praksis. Men tror du ikke læreren var syk i dag!? hehe... Sto opp klokken 5 til ingen nytte!! ;) Vel, jeg fikk ihvertfall gjort ferdig målsetningene mine.

Jeg har ryddethybelen min i dag. Det trengtes!!! og vasket klær, laget middag og snart skal jeg på butikken for å pante flasker og handle litt mat. Føler at jeg har fått gjort litt i dag ihvertfall :) Må finne på noe. Hvis ikke, sovner jeg. Er så sliten, men kan ikke sette meg ned for mye. hehe...

I morgen skal jeg forhåpentligvis trene poweryoga med Jorunn. Det kan bli spennende. Har aldri vært med på yoga før. :) Men en gang må være den første.

God bedring, Helene! Du kommer sterkt tilbake ;)

Dishwalla - Candleburn!! Hør den! Fiiiiiin! :D

n57161525634028479351

Goingan!

Én kommentar

Helene

02.mar.2009 kl.22:48

Naw, tusen takk Lise ;) lykke t på poweryogaen, d blir sikkert kjempegøy. PS: veldig koslig å følge bloggen din ;)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits