Lise e verdens største surrehøu i dag!

Heia..
hehe... Jeg må bare le av meg selv. ;) I dag klarte jeg å glemme mobilen min på bussen på vei til sykehuset. Jeg ringte Cominor buss-selskap og jeg ble satt over, men måtte vente 20min før jeg la på. Jeg var jo på jobb å morgenstell og morgen-målinger skulle jo bli tatt. Så ringte jeg senere. Jeg skulle ringe om en liten stund, de skulle sjekke. I mellomtiden ringte jeg mobilen min selv om jeg hadde den på lydløs. Jeg ringte tilbake til Cominor og måtte ringe om en halv time. Men før denne halvtimen var gått. Ringte en fantastisk blid bussjåfør og lurte på om jeg hadde glemt mobilen min!? Han så nr jeg hadde ringt fra og ringte opp igjen. Han sa at han var utenfor sykehuset om 5 min, så skulle jeg få den! :D Verdens beste bussjåfør En bussjåfør, en bussjåfør, det er en mann med godt humør!"

Men ikke nok med dette. Jeg var i kantina og spiste lunsj med mine medstudenter. Der klarte jeg å gå fra veska mi med pengebok og alt som var viktig! (ikke mobilen da ;)) Jeg oppdaget ikke dette før kl 14! hehe... Jeg gikk ned og de hadde selvfølgelig tatt vesken min inn på kontoret! :D De hadde også prøvd å ringe meg! Herregud! Det finnes faktisk en del ærlige og fine folk der ute! :) Takk!!
Eller, så e e født mæ gullhår i rævæ!!!?? :D   (ble ikke bokmål der! Kan jo ikke skrive rompa liksom ;)) haha....
Rarte jeg ikke drepte en pasient med mine tendenser i dag! :P

Vel, Christin... Jeg var å trente i går! :) Var på treningstudioet ovenfor sykehuset. Jeg syklet 1mil, tok litt styrke og avsluttet med litt roing. :) Jeg er egentlig fornøyd siden jeg hater å trene og har null viljestyrke. Vi får prøve å trene hjemme i påsken?? Så får du vise meg litt viljestyrke ;)

Mamma! Hvordan går din trening?? :)

I går etter trening dro jeg hjem og dusjet, laget middag, vasket fellesgangen og laget fruktsalat m vaniljekesam til meg og Hege som vi skulle kose oss med mens vi så "Da damene dro". :) Så la jeg meg! Jeg er nødt å legge meg tidlig siden jeg har stått opp så sykt tidlig i det siste.. I dag var det nesten en "befrielse" å stå opp kl 06.10! :) Siden dette er det seneste på lenge :) Men etter i morgen har jeg helg! Og takk og lov!!!! :)

Tror jeg avslutter nå. Blir sikkert gørr å lese så masse! ;)

Gleder meg til helg!

Helene, har du blitt frisk??

kosi kos

cimg1323

Litt mimring frå jula! :) Lise og Catty... Garantert litt rusan av kvarandre eller flasko! ;)

2 kommentarer

Christin

04.mar.2009 kl.18:33

SV: Hihihi ;) Sekker på at du va så litæ? ... åsså; ingen e lik min Casper ;)Ja, vi får ta å træn i påsken. Viljestyrke? Den har e ikje fått på plass einjo sjøl, så dæ veit e ikje om e kainj vis d. Mæn vi kainj va flenk å ta mæ kvarainjer ut å jær nå ;-) Den e e absolutt mæ på.

Christin

04.mar.2009 kl.19:36

SV: go læring ;-)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits