Ny dag! Nye muligheter! :)

Heia alle sammen!
Nå er det 4 dager siden jeg skrev. hehe... Skal prøve å bli flinkere, men jeg har vel ikke såå interessant liv. ;)
I dag har jeg seinvakt. Sto opp kl 8 enda jeg var våken 07.15. og jeg har laget meg havregrøt, kaffe og gulrot :)
Jeg skal prøve meg på libra igjen har jeg bestemt! Selv om det er litt vanskelig å spise hver 3t når man er innenfor helsevesenet. Man har liksom en matpause kl 11 eller når man har tid. Men jeg skal prøve å kaste i meg 30g brød med sunt pålegg uansett.. hehe :)

Jeg skal klare dette! Med inspirasjon fra Christin, og hennes blogger har jeg kommet inn på Tine Grungs blogger. Og det gir meg litt insprasjon. Hvordan går det med treningen Christin? Man kan vel si at det ikke går så veldig bra her.. hehe.... Har en del dårlige unnskyldninger om at jeg ikke har tid og sånt. ALT for dårlig! Man har tid til det man vil ha tid til! Skal prøve å få til en gå-tur før senvakta i kveld.

Over til helga! :D Kjempe fin helg! Fedag var vi hos Kjersti på vors. Jeg, Helene, Espen, Frode, Victoria, Erik og selvfølgelig Kjersti! Hadde det veldig arti, men rommen gikk ned på høykant! huff... farlige greier!

Lørdag lå jeg fyllesjuk... hehe... Fylla har skylda, men hvem har skylda for fylla!? Men jeg klarte omsider å komme meg opp av senga. Var på Yonas og spiste pizza og så kino. Filmen "Han er faktisk ikke interessert!"  Tja... Hva skal man si om den? :P Skikkelig Chick-film ihvertfall! Vel... Det var en del ting som stemte bra om jenter der. Unnskyldninger som man bruker for å "skåne" menn.. Hvorfor gidder vi det egentlig??? ;)  En ting skal være sagt, at jeg tror ikke jeg er så naiv når det gjelder mannfolk da... ;) Men den var gøy! :) Vanlig sånn romantisk komedie klisj... ;) Som jeg selvfølgelig liker! :D

Søndagen var jeg først på Charlottenlund med noen folk fra Driv. Vi var bare 9stk som møtte opp, men vi hadde det kjempe koselig for det. Og vi hadde mat til 70 stk.. hehe. Vi ble mette for å si det sånn. Det var deilig vær og deilig å være ute. Etter dette dro vi på Driv på hovedallmøte... Så så vi film på storskjerm på Driv og spiste godteri og potetgull. :)
En vellykket helg for å si det sånn!

Jeg så Paradise Hotel i går! Fy f..... At folk gidder å melde seg på dette frivillig! Men så så man intelligensnivået på disse menneskene også da... (Huff... Var det litt stygt sagt!?) ;) Jeg trodde jeg skulle le meg ihjel! Herregud for noe domt! Seriøst! Slå meg i hodet hvis jeg blir sånn!!!!

Nå skal jeg sette på et par maskiner med klær. Så skal jeg se siste episode av Himmelblå som jeg gikk glipp av på søndag!

Big høggs!
Smask
Tjohei
TA TA!

Lise <3

cimg0558

Gleder meg til sommeren! :)

2 kommentarer

Christin

11.mar.2009 kl.17:00

Hei snuppelura Lise. Har savnet bloggingen din ;-) Jeg har mye å oppdatere, men jeg ser meg ikke tid til det akkurat nå. Det blir :-)Nå er jeg virkelig interessert i at du blogger om oppturer og nedturer i planen din om både trening og kosthold, så skal jeg gjøre det samme. Treningen min går litt opp og ned, men det blir ikke totalt kuttet ut, det blir forskjøvet. Den som forstår det? Det jeg mener er at jeg holder jo på med et løpeprogram, og sist uke var det travelt på skolen og seine kvelder. Dermed er 2 løpeturer fra forrige uke forskjøvet til denne uken. Mandag skulle jeg ut å jogge men har vært litt uggen noen dager så jeg droppa det. I går hadde jeg 2 timer med volleyball. Massevis av kondisintervaller og eksplosiv styrke + sit-ups og push-ups. Kjenner det i dag, men det var herlig!I dag skal jeg ut å jogge en tur slik at jeg fåt krysset ut litt av det forskjøvne... ;-P Dette ble jo jaggu et helt blogginnlegg. Jaja... Kostholdet bedrer seg, men i går hadde jeg massevis av sunne planer, dro på butikken etter trening og fant ikke noe av det jeg skulle ha. Jeg ble fortvilet og rasket med meg Grandiosa. WHAT?? Jeg spiser aldri grandiosa... jaja. Bedre lykke i dag :-) Og det vet jeg at jeg har ;-)

Vidar

07.apr.2009 kl.14:23

Liiiiiisee, må du ikkje sløve så med blogginga - vi vente i spenning på å lese ka du bedriv dagan med! :D

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits