1 dag igjen :(

Nå er det bare en dag igjen til jeg skal tilbake til Tromsø... Jeg gruer meg.. Samtidig som jeg gleder meg. Har jo en del ting å se fram til da :) Men jeg får jo ikke dra hjem igjen før til sommeren.. :( Men tror nok tiden vil gå fort! har MYE å gjøre før sommeren. Sukk... og denne tiden går fortest ;)

I dag håper jeg å få være i såpass form at jeg klarer å komme meg litt ut å gå en tur. For eksempel rundt Storvatnet. Det var så fint da jeg gikk der sist! Så rundt 30 svaner!!! :-O   Det var koselig!!! De er så utrolig fine... Men det ble dårlige bilder med mobiln min, så jeg så bare antydningene til svanene.

svane

Nå sitter jeg å drikker en kopp kaffe og ser på Borgar som spiller data. Det blir trist å reise fra den lille guttungen, som slettes ikke er så liten lenger... Jonas drar i dag til Tr.Heim med hurtigruten. Da senker freden seg.. haha.... ;) Neida... Koselig å ha hele familien rundt seg. :)

Forresten... Ikke drikk lettbrus folkens! :p Leste enda en artikkel om dette på VG og Dagbladet...
Jeg sverger til vann! ;)

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=552353

Snakkes
<3

Lise

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits