Hjemmeeksamen og hjemlengsel...

Tjohei!
Må kanskje blogg litt igjen. :) Skal vi se.... Helga var tung. Neste helg ska bli lett! :P
Fredag var jeg på Rodeo og ridd på oksen! :P Vel... Jeg satt på i 16 sekund. Jeg og Helene er ingen Cowboy! Kanksje Cowboy Laila, men ikke nå mer ;) Uansett var det gøy! Kaksje litt flaut, men det må til av og til!
Lørdagen var vi på Driv en tur og Meieriet. Søndagen var sløvedag! :p  Nå er det lenge til jeg skal ut neste gang! Håper det går.. :P

I dag skal jeg begynne å skrive på hjemmeeksamen. Men jeg sitter å hører på Queen og leser på facebook i stede.. hmm.... Kanskje det var noe i det jeg leste, at studenter med facebook har dårligere karakterer?? ;) Men igjen så tror jeg det hadde vært andre ting som hadde opptatt min tid hvis facebook ikke var tilgjengelig! Ikke sant?
Arbeidslyst kom kom kom!!!!! :D

Hjemlengsel har jeg også... Mest til været! Og naturen! Er ikke det samme i Tromsø som Tjøtta akkurat! ;)

Men ellers så er jeg fornøyd og glad! :D Har også fått avreisedato til Zambia! Den 21 september!!! Herregud!!!! :D Må vel begynne å tenke på vaksiner og slikt. Men huff, så dyrt! :)

Tata!!! :D

Sussæ <3

Lise

dsc00567

Lovte Borgar at han skulle bli avbildet i bloggen min. Her sitter han i boblebadet hjemme! Værsegod lille vennen min. Savner deg! <3

3 kommentarer

Vidar

20.apr.2009 kl.15:37

Borgar ligna i grunn litt på en julenisse på det bildet, sjøll om ikkje han hadde kostymen på sæ :)

Lise

20.apr.2009 kl.15:39

hihi.. ja, dæ e sant! ;)

Helene

20.apr.2009 kl.22:12

du ska ut på søndag! ;) frivilligfest igjen, allerede :P

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits