Kom mai du skjønne....

Heia :D
Nå begynner det å bli en del dager siden jeg blogget. Jeg har vært litt opptatt så det er derfor. :) Har vært mye på skolen og jobbet med oppgaven min. Hjemmeeksamen. Var på veiledning i går. Den gikk ganske bra og føler jeg skal få til det som ble sagt.

I helga skjedde det ganske mye... På torsdag var jeg på Postgirobygget konsert. De holder seg bra! ;) Det var ganske gøy! Fredag var jeg på vors hos Espen med noen folk også dro vi ut. Lørdagen var jeg og noen venner å spilte spill på Driv. Det var koselig og godt med en kveld uten alkohol og bare kaffe og nachos... :D
Søndagen var det frivilligfest! Pimp and hoe var temaet... Huff.... Jeg var hoe! haha... Var jeg ikke fæl?? :P skal aldri kle meg opp som hore igjen... Horenavnet mitt var Lollipupp! :P  Men det var gøy fordet.

hoe

291619123071522679825522666993333202111n

Helene, Daniel og meg... Huff... :P

I går var jeg på Power Yoga... Har sykt vondt i musklene mine i dag.. Det var egentlig ganske tungt og ikke noe særlig avslappende.. :P

I dag sto jeg opp, dro på butikken og handlet masse, dro på skolen, jobbet med oppgaven, gikk til byen med Jorunn, var på Aunegården med kaffe og kake-klubben, dro hjem, laget lapskaus, ryddet og nå skal jeg se TV og legge meg! SYnes jeg har hatt en effeektiv dag jeg. :)

sussæ
LIsemor

Én kommentar

Vidar

12.mai.2009 kl.22:51

Snurre du tyggegummi på det øverste bildet? Æ syns forresten at du og ho Helene så ut som at dåkker akkurat hadde kommen over en veldig kjent kjendis og bare MÅTTE ta bilde lamme han :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Det trives jeg godt med. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi.

Kategorier

Arkiv

hits