Påskelunsj i barnehagen og nye bestemorsko!

I dag har jeg vært på påskelunsj sammen med min lillebror i barnehagen. Det var deilig med gode rundstykker, egg og laks. :)I dag har jeg fått gjort særdeles lite med oppgaven min siden det ble lunsj.. Får bli en bedre jobb-dag i morgen satser jeg på.
I går var jeg og jogget på treningssenter og skal det i dag også... Føler meg litt lat i dag, men jeg SKAL! Skal trene 4 ganger denne uken. :)Se hva jeg har vært å plukket skapet hos min kjære bestemor! er bra hun sparer på alt :P hehe... Disse brukte hun da hun var ung og nå er det min tur å bruke de. ;)
Har gått å sett på de blå støvlettene ganske lenge, men jeg har ganske tjukk legg, så de har ikke gått på... Men jommen sa jeg smør ;P De var passelige nå! :D Overlykkelig jeg! Tenkte jeg skulle tre et blått silkeband i de hullene på de også en liten sløyfe bak ;)
<3 SKO <3

5 kommentarer

Christin

25.mar.2010 kl.13:44

Diggæ sandalan :D

Lise Eriksen

25.mar.2010 kl.13:47

Christin: Hehe.. de va mye finar på... :) men e veit ikkje heilt ke e syns om de. Har liksom ikkje komme heilt dit einno føle e, men e e på vei! Må bi vant mæ teng litt først ;)

Christin

25.mar.2010 kl.14:14

Bære vent t dæ bi sommar å mainj bi litt brun på læggan. Bi sekkert rålækkert :D

Linnie

25.mar.2010 kl.17:26

Trur aldri e ha sett blå støvlættæ før :)

Bi sekkert bra mæ sløyfæ på ;)

Ha ein fin kveld :)

Klæm

Tonje!

26.mar.2010 kl.11:35

Åh så gøy da! :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi. Blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits