Påskgodteri!

Ja, der var påsken over. Godteristyr og matstyr er over og jeg håper jeg kan begynne å trene snart. huff, påsken har satt sine spor. Føler at man spiser litt sånn ukritisk.. En sjokoladebit her og en der. Det gjør vel ikke noe? Det er jo påske liksom!? Tenker ikke alle slik? Jeg la på meg 3 kg mens jeg var hjemme. Var hjemme i 3 uker og sannelig klarte jeg å legg på de kiloene jeg slet for å få av etter jula. HUFF OG HUFF sier jeg bare!

Og på toppen av det hele så har det skjedd et eller annet med foten min så jeg klarer ikke gå på høyrefoten. Så jeg går å halter. Det er så typisk. Og jeg som skal til syden og alt! hadde jo litt lyst å ta siste innspurt til syden når det gjladt kilo. Sukk... Håper denne fotonden går over snart. Føles som jeg har forslitt et leddband eller noe under foten. Skjønner ikke hvordan jeg har klart det!? Kom etter en joggetur tror jeg, men det var jo ikke vondt da. Kom bare sånn plutselig!

Og vet dere hva? Jeg var i et fryktelig svakt øyeblikk i går og kjøpte påskegodteri på halvpris. En pose fylte egg og en boks freia egg.... jeg tenkte jo at jeg kan vel klare slik som alle andre å ha noe liggende i skapet. Men NEI, dette har jeg fått bevist enda en gang at jeg ikke klarer. I morgest sprakk jeg! og jeg har frotset i godsaker. Guri meg! At det går an!? jeg tok litt med på skolen i dag og delte ut til de jeg så, men jeg har fortsatt igjen og jeg tror faktisk at jeg skal kaste de!
resten kan bare ikke ligge der! Jeg har allerede spist sånn ca 100g sjokolade! huff, huff... Jeg går å legger de på felleskjøkkene med en gang! De kan ikke ligge der!


2 kommentarer

Linnie

09.apr.2010 kl.08:20

Hehe, oisann :)

Vi er litt motsatt der tror jeg :)

Så lenge jeg VET jeg har noe liggende i skapet, så har jeg rett og slett IKKE lyst på det.

Men har jeg IKKE noe sjokkis eller snop i skapet, så får jeg så lyst på det at jeg blir dååårlig.

Så jeg må lixom alltid ha noe liggende, ellers får jeg spunk liksom, hehe :)

Ikke noe morro å legge på seg de kiloene man har slitt med å gå ned.

Jeg gikk ned 10 kg rett før jeg ble på vei med minstemor, og de sitter igrunn sånn høvelig fint enda, foruten et par kg som er litt av og på, alt etter hvordan dagshumøret på kroppen er.

Funnet ut at man er tyngst på tirsdager affal, hihi ;)

Ha en flott dag =)

Lise Eriksen

09.apr.2010 kl.09:27

Linnie: ja, jeg hører det er så mange som sier det. men slik er absolutt ikke jeg. Jeg har ikke mindre lyst på om det ikke ligger i skapet, men da utsettes jeg ikke for fristelsen :)

haha, tyngst på tirsdager? :P ja, kanskje... Litt etterdønninger etter helga kanskje ;) Er som regel tyngst på mandager :P hihi... Alkohol er min verste kaloribombe! Jeg er ute nesten hver helg og det er mye kalorier i alkohol! fysj.. legger på meg som regel 1,5 kg i helgene.. så går de av til neste helg også legger jeg på meg de igjen. Så det blir en slags ond sirkel..

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi. Blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits