Påsken varer helt til pinsen!

Ja, da har man konsumert enda mer påskesjokolade og litt til ostepop! Og ikke kan jeg trene det bort fordi jeg er litt skadet. Får vel prøve litt alternative treningsmetoder i morgen tror jeg. (Det hørtes bare rart ut, men ikke tenk for mye!)

Har vært hos Mia å sett film og kost oss. Jeg, jorunn og Kjersti. :) Det var trivelig. Godt å finne på noe som ikke inneholder alkohol. Og det skal ganske godt gjøres av oss på en lørdagskveld ;) Men vi kan hvis vi vil! ;)


Påskesjokolade til halv pris! ;)


Jeg har også vært med Hege i dag på KID. Der hadde de 40 % rabatt hvis man hadde med seg en venn. Jeg må si jeg er litt rar å faktisk bruker noen av mine siste kroner på en vase!? Hvem som gjør det liksom? jeg synes den var kul da. Og hadde litt lyst å handle. Blir vel saker til jeg skal få leie meg leilighet etter endt studie ;)
Slenger med et bilde av min berømte vase.. Den ble 50kr og duken 17kr. Så det er jo egentlig et røverkjøp, men det er kanskje ikke det lureste å bruke penger på når man har 200kr på konto. hihihi... men jeg tenker ikke når jeg er på shoppingtur, (eller vindusshopping som det skulle være) jeg bruker hjertet :PDet lille hjertet som ligger på serviettene er ei god venninne som har heklet til meg på Gotland som jeg fikk med brev. Men det er en stund siden sist nå. Minner deg bare på at det er din tur! :P

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

24, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg bor for tiden i Tromsø og studerer til å bli sykepleier. Har allerede en bachelor i Sosialantropologi. Blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn.

Kategorier

Arkiv

hits