Turbingo og sykehus!

Hei igjen!

Lenge siden jeg har blogget nå. Det er i litt sånn rykk og napp merker jeg. :P Det er vel ganske mye som har skjedd siden sist. Jeg er ferdigutdannet sykepleier, jeg har flyttet til sandnessjøen i egen leilighet, jeg har fått meg kjæreste og i dag skal jeg ha opplæring på sykehuset i Sandnessjøen. Kort oppsummering.

Vi får se hvor lenge jeg kommer til å blogge denne gang før jeg avslutter og har et opphold!? Men nå har jeg ihvertfall ikke eksamener å tenke på eller ting jeg skulle fått lest. Så kaaaaanskje???

I går var jeg på turbingo! Jeg vant en pose Twist! Det er jo kjempe kos å vinne, men jeg må si jeg egentlig ikke hadde behov for den twistposen! men jeg legger restene igjen her på Tjøtta hos mamma! Catty var hjemme i helga så jeg gikk med henne og hennes kjæreste. Det var koselig selv om turbingo ikke var det mest geniale den dagen. Vi tre hadde nemlig sittet oppe natta før og drukket litt øl og Riga Balzam... :P Balzamen smakte solbærsaft! det var ikke den orginale, men denne va myee bedre! ;)I dag skal jeg ha første opplæringsvakt på sykehuset! Jeg grugleder meg! Jeg gleder meg til å treffe nye folk og til å starte i ny spennende jobb, men jeg gruer meg for jeg er usikker på hva jeg kan. Tenk om jeg som nyutdannet ikke kan en sjit!? Jeg føler det nesten slik. Men alle har jo vært ny en gang heldigvis. Det er kveldsvakt, så jeg får se hvordan det går. Blir litt spennende.. Sommerfugler i magen!Jeg kjøpte forresten en sånn fin dings på lokalbutikken her! De har sånn avdeling med mye black design. den skal jeg henge opp i leiligheten min. Tror den blir veldig fin når jeg får tent lys i den i vinter :) kostet 99kr :)Vel... Nå skal jeg drikke opp kaffe min, så skal mamma kjøre meg til Sandnessjøen. Ny uke, nye muligheter sier dem! Har du planer for uken? :)

4 kommentarer

Thea Kristine Finstad

20.sep.2010 kl.09:33

Nei, egentlig ikke, den eneste "planen" jeg har er at jeg skal til Drammen snart :p

Christin

23.sep.2010 kl.07:55

Jeg skal jobbe, og trimme :) Hehe! Kort fortalt. Jeg skal også glede meg til jeg er ferdig med den lille jobben jeg har nå. La oss si det sånn, det var nok med 3 uker! Ikke jobben for meg :P Også skal jeg på familiedag med hundeklubben på søndag. Det gleder jeg meg sykt til. Tema; bruks, rundering, feltsøk og spor for de ekstra interesserte ;) (som meg) Det er sånt jeg skal trene Odin i, derfor blir det ekstra spennende :D

Lise Eriksen

23.sep.2010 kl.22:38

Christin: Oj, kor koselig mæ hundefamiliemiddag :P Ja, dæ bi spennanes... :D Og sekkert god trim mæ sånn sporsøking! ;) Bra du snart e ferdig vess du ikkje trives :)

Christin

24.sep.2010 kl.08:37

Hundefamiliemiddag? Hehe! Va ikje akkurat dæ e tænkt :P Mæn e skjønnæ at du skjønte ke e meint ;) Trives å trives.. Dæ e kjæmpetrivelie folk å jobb ilagmæ. Mæn dæ e førr einsformi, å litt ensomt. Står aleinæ på et lager.. næi, e vell va ute blainjt folk :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits