Vektklubb!

Da har man meldt seg inn i vektklubb igjen! Skal se om jeg klarer å gå ned noen kilo. Sist jeg var medlem i vektklubb gikk det ikke så bra. Jeg fikk tildelt for mange kcal. det kan høres rart ut, men 1600 kcal er mye for meg. Og ja, jeg veier maten og skriver opp hver minste ting. I følge vektklubb spiser jeg rundt 2600 kcal for dagen. Det stemmer overhodet ikke. Jeg prøver bestandig å ligge på 1400-1600 kcal. Selvfølgelig blir det ikke slik bestandig. Men i stor grad. I sommer har det sklidd litt ut.  Men nå skriver jeg opp i denne "dagboken" opp alt jeg spiser og drikker. Jeg har fått utdelt 1662 kcal for dag. Og det går veldig fint siden det er det jeg har prøvd å spise etter tidligere. Men jeg skal prøve å lage litt sunnere middag. :) Men siden maten ikke hjelper så mye så skal jeg bli flink å trene! Tror det er det som står i til meg. Jeg må trene ihvertfall 2-3 ganger i uken for å gå ned. Jeg gikk ned et par tre kilo mens jeg studerte i Tromsø da jeg trente noen ganger i uken. Det gikk tregt, men det er vel vanlig for folk som alltid har vært overvektig.

Håper det går bedre denne gang. Har satt meg et mål på 8 kg ned. Jeg tror ikke jeg kommer til å gå ned så mye, men 5kg må jeg prøve å klare. Og hvis jeg er heldig klarer jeg 8 kg. Det optimale hadde vært 15 kg... Men man kan jo ikke sette urealistiske mål heller... :PEt lite fotominne fra årets første grilling i Bukta i mai. Det var litt kaldt, men fryktelig koselig!

 

3 kommentarer

Christin

23.sep.2010 kl.07:51

15 kilo av deg? Det virker mye! Håper du blogger rundt vektklubbmedlemskapet, treningen, kostholdet og hvordan det går :)

Lise Eriksen

23.sep.2010 kl.22:39

Christin: hehe... E kjæm no vel aldri tel å gå ned 15 kg :p E kjæm alltid tel å va rund og god! ;) Men litt kan no gå av :) e kun no tenkt me å sjå 6 talle i hvertfall :)

Christin

24.sep.2010 kl.08:38

Har mennæ drømmæ e åg. Mæn om dæ går e ein ainjæ sak .. E vell sjå 7 talle. No ser e bære 9! :-o Huff :(

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits