Skal bli kunsnter! ;p

Hehe... I dag har jeg handlet meg malersaker... Nå skal jeg bli litt kunstnerisk og få meg en hobby. ;) Jeg liker å male, men har bare aldri hatt tid. Nå etter endt utdannelse må jeg jo få litt mer tid. :) Man har vel tid til det man vil ha tid til, men nå skal jeg begynne å produsere. :) Får legge inn bilde etter jeg har gjort ferdig et produkt :)Jeg var på bytur med Mimmi i dag. Hun handlet blomster til meg som en sen innflyttingsgave. Den var veldig fin og koselig! :DNå skal jeg straks stikke på jobb. Kveldsvakt i kveld, men er heldigvis ferdig kl 22.00 i dag. :D Så blir det nattevakt i morgen kveld! Men da har jeg jo hele dagen på meg å rydde i leilighet og sånn som jeg egentlig skulle gjort i dag. Men jeg får utsette det.

Vi snakkes! <3 

Én kommentar

Christin

24.sep.2010 kl.16:51

Jeg har også begynt å male. To malerier henger hjemme. Det er morsomt å lage kunsten selv :) skulle ønske jeg var dødsgod da :P Men øvelse gjør mester?

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits