Gudd måååårning!

Hei og hå!

I dag har jeg fått sove lenge! :D helt til klokken 10. Da lot jeg meg ikke sove lengre. Jeg må gjøre noe til gangs her i leiligheta før jeg skal ha kjøretime i dag kl 13.30. Jeg gruer meg litt.. Har hatt en kjøretime før og det gikk greit, men jeg er fryktelig nervøs fordet. At man ikke tok lappen da man var 18år! det angrer jeg på nå i dag. Teorien er bestått. Det er kjøringen igjen. Men først må jeg lære meg å kjøre!

Jeg har tidligere fortalt at jeg er blitt medlem i vektklubb.no. Det går fortsatt greit. Jeg går ikke sulten og jeg spiser som regel ikke opp alle kcal jeg får utdelt. 1662kcal. Frokosten var 40g all bran plus, 1 Activia yoghurt og 2 ss rosiner. Og vann! Nå skal jeg koke meg kaffe! Og i dag skal jeg på Zumba på www.fysioform.no. Så jeg får bevegd meg litt.

Da jeg var inne på vektklubben sine sider, så jeg en link man kunne få gratis prøve på byggris som tydligvis skal være bedre enn både brød og pasta. Her er linken om du ønsker en gratis prøve. : http://www.mollerens.no/Bygg-og-hveteris-express/

Nå er det snart helg og tid for å gå på nattevakt. Jeg skal ha 3 nattevakter på et demenshjem i helga og natt til tirsdag på sykehuset. Det blir spennede å gå natt på sykehuse. Jeg er fortsatt på opplæring der.

Ha en fin dag folkens! Nå blir det ryddings!

KlemUtsikt utover mot Vega! Savner sommeren...

7 kommentarer

Sandra

24.sep.2010 kl.11:19

Snälla skulle du kunna göra mig en tjänst?

Gå in på den här sidan:

http://nightlife.se/content/12391

och rösta på mig (Sandra Orrebro)

som Umeås bästa blogg ^^,

Marte

24.sep.2010 kl.11:53

Hei Lise! Så fin blogg du har :) Den byggrisen e utrulig god! Smakte den me hvitløk og chili :D Snadder! Lykke tel me kjøringa! Ha en fin dag :) M

Linnie

24.sep.2010 kl.12:17

Lykke tel mæ kjøretime i dag :)

Går nok bærre godt, e bærre "skummelt" tel du føl du e kommen deg litt inn i dæ, og før du veit ordet a dæ så kjør du så godt som bærre dæ =)

Sertifikatet e frihet i et lite kort ;)

Lykke tel mæ nattevaktan, og go hælg =)

Lise Eriksen

24.sep.2010 kl.12:46

Marte: Hehe.. takk! den er ikke like fancy som din da, men jeg får vel lære mer etter hvert.. :)

Lise Eriksen

24.sep.2010 kl.12:48

Linnie: Tusen takk Linn! God helg tel d og! Håpæ e får lappen ein dag. E e litt pysåt! Men men... e e no ihvertfall begynt! :)

Christin

24.sep.2010 kl.16:52

Hærli bilde! :D Lykke tell på kjøring :D

Lise Eriksen

24.sep.2010 kl.18:28

Christin: Thank youuuuuuu.. dæ jekk no greit :)

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits