Heim t ho mor..

I dag sto jeg opp fra nattevakt tre timer etter jeg la meg. Jeg skulle nemlig til Tjøtta til familien. Det er mye koseligere å være på Tjøtta enn å sitte i Sandnessjøen i en leilighet alene. Synes det er veldig greit å ha folk rundt meg. Eneste negative å være her er at jeg spiser mer enn hva jeg gjør alene. :p I dag har jeg spist 400kcal mer enn hva tillatt :p

Mamma laget vafler og så er den så god den nye nugattien på vafler! Mmm... :P Så det ble litt mer kcal enn hva det skulle være. Men det er den eneste dagen og jeg skylder også litt på at når man går nattevakt er det vanskelig å holde seg unna ting når man kjeder seg.

En annen ting er at jeg har gått ned 1 kg på en uke. Jeg vet at nedgang er nedgang, men jeg er faktisk litt skuffet. for jeg tenkte at de to kilioene jeg la på meg på 14 dager skulle gå av fort som svint, men den gang ei. Bedre lykke neste uke... :) Jeg trente 3 ganger forrige uke, og jeg har trent i dag og skal i morgen også.

Stefaren min laget bord staffeli til meg i dag. Jeg skal jo male et bilde som forhåpentligvis blir så fint at det kan henge i stuen i leiligheta mi. Vi får se hva det blir til. Jeg har tatt sånn paste på det i dag, så det får tørke til i morgen. Da får jeg begynne å male litt igjen. Lillebror, Borgar syntes ihvertfall at det var koselig å male med storesøster.

Jeg får vel legge meg snart, men kroppen min er fortsatt i nattmodus selv om det ikke har vært så mye søvn i dag.

Vi snakkes!

Tata!2 kommentarer

Monica

28.sep.2010 kl.00:55

Borte bra, men hjemme best! KOs dæ ;)

Christin

28.sep.2010 kl.07:40

LISE!!! 1 kilo er perfekt! Man skal ikke bli skuffet av det. Det er langt over et realistisk mål vil jeg si. Vær fornøyd og gi deg selv en klapp på skuldra! :) Du har vært flink! Heldig du er som er hjemme :D

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits