e-bay...

I dag har det vært liten produktiv dag! Bare sittet inne enda det har vært kjempe fint vær ute. Men jeg klarte ikke! Hele kroppen var tung som en tømmerstokk og vondt i hele meg på morgen. Det har sikkert noe med omsnuing av nattevakt og litt gangsperre siden i går. Va meningen jeg skulle gå både tur og dra på treningssenter, men nei! Lise-Lat! Nå har jeg egentlig lyst å gå ut, men det er så mørkt at nå gidder jeg ikke...

Men i morgen tidlig skal jeg nyte min siste fridag på en stund med å stå opp tidlig, gå tur og bare kose meg hjemme. Lese, male eller andre ting som jeg får lyst til!

Jeg har vært mye på e-bay i dag. Jeg og mamma har handlet 3 par Crocs der. :P Men de er så billige... Koster under 100 kr per par og porto er gratis. Trenger nye arbeidssko ;) Lyserosa... De er da litt søte!? ;)

Har du handlet på e-bay noen gang? Hvordan er din erfaring?

2 kommentarer

Christin

28.sep.2010 kl.21:29

Aldri handlet der. Når det tikker inn lønning har jeg lyst å prøve :)

Tonje

28.sep.2010 kl.21:58

E-bay er fantastisk!!

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits