Blogging i rykk og napp!

Blogging er tydligvis noe jeg gjør i perioder. Fikk litt lyst å skrive et innlegg. Ikke at det har skjedd så mye nytt på tre måneder, men alikavell. Det begynner å gå mot lysere tider og det er herlig!

I det siste har jeg begynt på Libra sitt kostholdsendring. Hovedgrunnlaget der er å spise lite, ofte, mye vann og fiber til hvert måltid og bevege seg mer enn hva man inntar. I basic likedan som alle andre kurer. Har vært med noen uker nå, men kan ikke si at det har gjort så stor forskjell. Jeg har gått ned 400g siden jeg begynte :P hehe... Men noe som er litt rart er at jeg har gått inn 17 cm rundt om på kroppen og det er jo bra. Jeg har kanskje ikke fulgt helt slavisk siden det er ganske vanskelig når man har kjærestebesøk og jobber nattevakt og det har vært så mye. Jeg sliter litt med å få i meg disse fiberknekkebrødene. De er helt forferdelige! Går greit med pålegg på, men det er slettes ikke godt! og 3 L vann er vanskelig å få i seg når man er på nattevakt. Det ødelegger søvnen min når jeg skal legge meg ved at jeg løper på do konstant. Jeg har vært litt flink å trene i det siste da... ikke sånn superflink, men overkommelig flink ;) Håper det holder seg i denne steamen ;) Tror ikke det er maten som gjør meg tjukk, det er at jeg er lite aktiv! Må bli flinkere å trene, så løser det seg litt opp. Jeg spiser veldig sunt og spiser ikke mye. Normalt vil jeg si. Mye grønnsaker moderat med karbohydrater. Sunt og næringsrikt. :)

jaja.. Nok om mat og trening. jeg har da begynt litt med heklinga igjen og litt sånn "småpjusk". Syns det er gøy med litt sånne prosjekter, men heklinga går litt trægt og tålmodigehten min gjør at jeg må legge det bort litt og ta dem frem igjen. Men det er litt arti med litt sånne andre ting også. Har bestilt litt stæsj fra e-bay sånn at jeg kan lage litt øredobber og ringer. :) Jeg og mamma har lyst å ha stand på håndverksmessa neste jul. Men da gjelder det å produsere før sommeren. For i sommer sitter jeg neppe å hekler :P

Lurer på hva mitt neste hekle-prosjekt skal være? Har nettopp heklet en rosa barneveske som jeg skal stryke på et hello kitty merke :) Det liker jo småjentene ;)

Nå er det snart nattevakt... Var i hjemmesykepleien i natt for første gang. Det var litt gøy, men mye å sette seg inn i. :) Men nå skal jeg på nattevakt for psykisk utviklingshemmede. Trives godt der. De er herlige!

LiseIngen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Lise Eriksen

Lise Eriksen

25, Alstahaug

Jeg heter Lise og kommer fra en liten plass som heter Tjøtta på Helgelandskysten. Jeg har bodd i Tromsø i 6 år og har nå flyttet hjem mot mitt distrikt hvor jeg kommer fra. Jeg blogger om min hverdag og slikt som faller meg inn. Slanking, mote, jobb, venner og hobby!

Kategorier

Arkiv

hits